Меню Рубрики

Хрещення Духом Святим

Хрещення Духом Святим

                                  Мир вам

Пам’ятаючи, що не тільки мені Господь дає знання і, що ми члени один одному — передаю вам ознаки хрещення Духом Святим.

Молю Господа Бога мого, щоб ні гордість, ні високі посади, ні зневага, ні авторитети, ні історичні знання (які бувають різними), ні, тим паче, філософія (Колосян. 2.8) і ніщо інше, не стало перешкодою у розумінні істини для тих,  хто читатиме написане. Бо і ослиця зупинила безумство пророка. Та і в казці про голого короля, всі бачили, що король голий. Але опасаючись показатися нерозумними, (за напоумленнями пройдисвітів), мовчали, поки  дитина, по простоті своїй, не  оголосила, що король голий…Хто навчив дитину говорити правду, а дорослих – неправду? Написано: —  «Бог вірний, а всяка людина неправдива», і ще: „ …будьте як діти…”.    


                              Дослідимо по слову Божому  ознаки                                          

   Про молитви іншими мовами, у 23 вірші 1 Кор.Гл.14, написано:якщо до вас увійдуть недосвідчені,  або невіруючі, то чи не скажуть, що ви біснуєтесь, або скажуть — вина напилися Діян. 2.13? (якщо всі стануть говорити незнайомими мовами).

 (Якщо ви досвідчені і віруючі то очевидно такого не скажете).

  У 21 і 22 вірші 1 до Кор. Гл.14. написано: „…іншими мовами і іншими вустами буду говорити народу…”. А також: „увірувавших будуть супроводжувати такі знамення: …будуть говорити новими мовами…”                         Мк. 16.17.

Отже — мови, є знамення (ознака хрещення Духом Святим) не для віруючих, а для невіруючих; пророцтво ж не для невіруючих, а для віруючих. (тобто, ці два поняття узагальнені по вірі, а не по різниці іноземних мов). Це важливе зауваження.

   І ще: Свідчення Іісусове є дух пророцтва Одкр. 19.10).   Що таке пророцтво?


У якому ж духовному стані мої земляки?

Серед православних прихожан, навряд чи хто може пояснити, що означає пророкувати.

Чому? А написано: „ Ревнуйте про дари духовні і особливо про те, щоб пророкувати це явно важлива заповідь, (особливо!) написано. Ось так і з іншими мовами.

Та і першу і найбільшу заповідь Господню, я переконався, що дуже рідко хто з них знає…

Як правило говорять: — не убий, або — не укради. І на цьому їх пізнання закінчуються. Це теж саме, аби школяр не знав АЗБУКИ, але всього декілька букв. Звідки таке масове незнання у хрещених?


Розглянемо, що говорить слово Боже про пророцтво та про хрещення Духом Святим

Дар пророцтва і інших мов проявився у тих, хто слухав слово Боже від Св. Ап. Петра, …коли він продовжував промову, Дух Святий зійшов на всіх, хто слухав слово і вони говорили  мовами, і величали Бога. Діян. 10.46. (тобто це ознака, знамення).

Також, коли Св. Ап. Павло молився з покладанням  рук на учнів, зійшов на них Дух Святий і вони стали говорити іншими мовами і пророкувати. Діян. 19.6.

 А у 1 Кор. 14.14 написано:Буду молитися духом, буду молитися і розумом…”.

Бо коли я молюся незнайомою мовою, то хоч і дух мій молиться, але розум мій  лишається безплідним. Значить, така молитва, це не молитва іноземною мовою.

У такому випадку  Дух Святий просить за нас зітханнями невимовними, бо ми не знаємо про що молитися як належить, але Той, Хто випробовує серця, знає яка думка в Духа, тому, що Він заступається за святих із волі Божої. ( Я вбачаю тут віру у дію Духа Святого, а якщо її немає, а тільки у людські знання…?) Крім того, написано:  Діян.1. 8. – ви приймете силу, коли на вас зійде Дух Святий…


Якщо не розумієте — краще помовчіть

Коли Іісус Христос виганяв бісів із одержимих, декотрі говорили:чи не силою веєль- зевула виганяє Він їх? Мв.12.24. тоді (далі по тексту, вірш 32.), Господь застеріг їх:

„всякий гріх і хула проститься людям; а хула на Духа Святого не проститься людям. Якщо хто скаже слово на Сина Людського, проститься йому; якщо ж хто скаже на Духа Святого, не проститься йому ні в цьому віці, ні в майбутньому”.

  Тому прошу вас, брати, не поспішати з висновками, щоб не підпасти під таке страшне осудження і не спокусити на це слабших по вірі. Бо подвійний гріх – спокуса інших і хула на Духа Святого!  То ж пильнуйте!  І хай благословить вас Господь.

                                         21,05.2009р.  Михайло.     


            Додаток — для священиків, які продовжують називати себе православними.

 2  Бо хто говорить незнайомою мовою, той говорить не людям, а Богові;            отже, це не іноземні мови, оскільки іноземні мови призначені для того аби говорити людям-іноземцям…

Тому що ніхто не розуміє його, (ні єврей, ні грек, ні іспанець) він таємне говорить духом;  1  Кор. 14.2.27.28.  (Але маючи дар тлумачення, можна перекласти присутнім!). тому, той хто говорить незнайомою мовою, молись про дар тлумачення.

Це заповідь – бо наказова форма речення!, а для кого тлумачити, якщо Св. Апостол Андрій, за вашими переказами, мав дар мови тих народів, що жили на території нинішньої України, то для чого йому тоді треба молитися про дар тлумачення? Якщо його й так повинні були розуміти ми, іноземці відносно Апостола Андрія,  до яких було Слово?

а хто пророкує, той говорить людям  на повчання, на умовляння і на втішення. (Ось пророк говорить зрозумілою мовою для тих, хто присутній і тлумач тут не потрібен – а ні в Іспанії, а ні в Греції, а ні в Україні!)  Згодні?  Ні?  Читаємо далі:

Хто говорить незнайомою мовою, той повчає себе (як ви це поясните?); а хто пророкує, той повчає церкву. (Де б та церква не була). Чи не так?                                                                         

Бажаю, щоб усі ви говорили мовами; та краще щоб ви пророкували;… І що ж це означає???

39    …але не забороняйте говорити й мовами; (для чого таке застереження?).


 Звідси висновок:

Інші (незнайомі) мови – то спілкування людини безпосередньо з Богом, Духом Святим, якщо ця людина хрещена Духом Святим. (Ознака – мови!). (Рим. 8. 9.).

Коли ж хто Духа Христового не має, той і не його. Ось як це важливо!!!

Отже , мови є знамення не для віруючих, а для невіруючих;… 1 Кор. 14.

І ще – Якщо я говорю мовами людськими й ангельськими…? 1Кор. 13. 1.

  Людські – українська, німецька, англійська, японська…- іноземні,  а ангельські, то які?


Виникає ревність за дотримання істини

Скільки ще треба свідчень, щоб вчення Іісуса Христа зайняло верховенство над людською гордістю, помилками, впертістю? Скільки ще часу треба для виправлення?

Ви вже визнали, що в Україні слід проповідувати українською, а не старослов’янською.    А до цього ви проповідували дуже незрозумілою мовою, повторюючи по суті тримовну єресь!  Чому вважаєте, що вам вже не слід зважати на ті зауваження, які подає Господь і через мене, раба  Божого Михаїла? Адже я для цього створений Богом. Ця робота є беззаперечним тому свідченням. Амінь.


 Наслідки

Так говорить Господь: „Багато народу Мого загинуло із-за недостачі відання, бо ти відкинув відання (знання) І там де народ Мій буде, там буде і священик!  Осії 4,6-12.     

Отже, якщо ненавчений народ загине, не маючи Духа Святого, тобто попаде у темряву зовнішню, то де тоді будете ви — священики?  Прошу Вас – обдумайте пильно.

Заодно, нагадую вам про відповідальність

  За зображення Бога Отця (дивись у Володимирському соборі), Ісуса Христа – повсюдно, Марії, матері Господа нашого, та Св. Апостолів і інші, ще належить вам, священикам «православ’я» відповісти, за те, що ви  їх створили, не маючи на те волі Божої! А заповіді Господні ви зашорили від людей своїми вченнями настільки, що вони у великій більшості своїй, вважаючи себе „православними?” – (це відносно кого?) не знають першої і найбільшої заповіді Господньої. Не знають суті спасіння, воскресіння мертвих, вчення про хрещення у воді. Не знають суті хрещення  Духом Святим та вогнем. Поняття не мають  про покладання рук, про суд вічний і т, д. Мф. 3.11, Євр. 6,1.2.

    Ви швидше підтримуєте язичницькі обряди, привласнивши їм християнські назви…

Істину, істину кажу вам, за все це дасте відповідь перед Богом і не ухилитесь!

  У безумстві своєму ще надіюсь, що почуєте передане вам слово через мене і спасетесь, бо і я колись, не знаючи Слова, думав, що я православний, доки не перечитав багатократно Новий Завіт Господа нашого і Спасителя Іісуса Христа! Тож виправіть дороги свої перед Господом, покайтесь у ваших гріхах і говоріть істину кожен ближньому своєму. Бо називаючи себе православними – превозноситесь над іншими…   Інші мови (нові)  і є мови ангельські (посланців Божих).

Ніхто з тих, хто говорить Духом Божим, не скаже анафеми на Іісуса і ніхто не може назвати Іісуса Господом, як тільки через Духа Святого. 1Кор.12.3.   Амінь.  

Так само і хрещення водою — без нього неможливо стати дитям Божим…

                                  Раб Божий Михаїл.    26 серпня 2009 р.

Сайт: myhayl.com.ua

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

%d такие блоггеры, как: