Меню Рубрики

Його святості Філарету

Мир вам. (Його святості Філарету).

Мета цієї роботи — зміщення балансу в сторону добра.

     Ваша святість, бажаю Вам доброго здоров’я, миру і сил для праці на благо України.

Переклад Біблії на українську мову, у сучасному мовному звучанні — неоціненний скарб, який Ви зробили і благословили для українців.

Без сумніву, Ваш вклад у проповіді слова Божого, які і я часто слухав по радіо «Культура» — також важко переоцінити. Але, це вважаю тільки початком служіння, яке мусить бути щодня і по всіх каналах. Також, проповідь мусить нести тільки слово Іісуса Христа, без перекручень, доповнень і віднімання, від слова Божого. Іноді Ви це допускали.

Але, у ситуації. коли Ви, як Патріарх, передаєте служіння молодому священику в Україні, почуваюся Симеоном… Дай Боже так статися!!!

22 І коли настали дні очищення за законом Мойсеєвим, то принесли Його до Єрусалима, щоб поставити перед Господом, 23 як написано в законі Господньому, щоб усяка дитина чоловічої статі, яка розкриває утробу, була посвячена Господеві. 24 І щоб принести в жертву, як сказано в законі Господньому, дві горлиці або двоє голуб’ят. 25 Був тоді в Єрусалимі чоловік на ім’я Симеон. Він був муж праведний та благочестивий, що чекав утіхи Ізраїлевої (а я — України), і Дух Святий був на ньому. 26 Йому було провіщено Духом Святим, що він не побачить смерти, доки не побачить Христа Господнього. 27 І був він приведений Духом у храм. І коли батьки принесли Немовля Ісуса, щоб зробити з Ним за законним звичаєм, 28 він взяв Його на руки, благословив Бога і сказав:

29 нині відпускаєш раба Твого, Владико, за словом Твоїм, з миром, 30 бо бачили очі мої спасіння Твоє, 31 яке Ти приготував перед лицем усіх народів, 32 світло на просвітлення язичників… Луки 2. 22-32. («Православні» українці ж, по суті, так і залишилися язичниками. Примусове хрещення язичників князем Володимиром було противне Богу. Тому й результат очевидний).

Україна нині перебуває у тому стані, коли відбувається очищення всередині її та й російська агресія не дає спати, а змушує пильнувати. І на це є воля Божа щодо українського народу — дещо повільного та і (що гріха таїти) — лінькуватого думати й діяти…
Але Господь спонукає мене передати ще й такі слова:

Росія помре, як зійде українське сонце.

(Пророчі слова, сказані ще у 90-ті роки).  Джохар Дудаєв.

Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці.

Гімн України.

Так сміються ж з України
Стороннії люди!
Не смійтеся, чужі люде!
Церков-домовина
Розвалиться… і з-під неї
Встане Україна.
І розвіє тьму неволі,
Світ правди засвітить,
І помоляться на волі
Невольничі діти!..

 Т.Г. Шевченко.

(І справді, розвал церкви-домовини розпочався з надання Томосу ПЦУ).

А все розпочиналося з Володимира — красне сонечко.

                             На цих горах засяє благодать Божа. (також співпадає з темою).

Пам’ятник Архістратигу Михаїлу встановлено на Майдані, у центрі Києва, а собор — Михайлівський на Михайлівській площі. 

Монумент Батьківщини-матері з мечем, розвернутий супроти Росії!!!

Чи не занадто багато співпадінь? За нами стоїть діло віри й прикладання зусиль…

     Я, ваш давній знайомий, але мало знайомий Вам – Михаїл.

Багато я потрудився над словом Божим і надсилаю Вам дві свої великі роботи (у моєму розумінні – великі, бо мати велику родину – 5 дітей, то вже  не так просто виділяти час і сили на труд духовний).

Його святості Філарету.

    «Сенсація початку третього тисячоліття», та

    «Старий закон і Новий Заповіт», які є на цьому сайті.

І раніше я надсилав їх Його святості Філарету. Але відповіді не отримав жодного разу.


Звідки духовне невігластво?

    Причиною створення цих робіт є турбота про українців, у середовищі яких, майже відсутні духовні знання, хоча джерело цих знань – Новий Заповіт Господа нашого і Спасителя Іісуса Христа є майже у кожній оселі.

    Проблема виявилася у тому, що духовні знання для наших «православних» фактично закриті з огляду на фарисейство первосвящеників та старійшин у нашому народі. Ви це теж досить добре знаєте по тому гріховному стану тих 80% хрищених у «православній» Церкві.


Нам негайно потрібні Божі трудівники на українському просторі, такі як пророк Йона у Ніневії.

 На пальцях однієї руки можна порахувати праведників у м. Києві… Це біда!

Починаючи від Президентів (усі п’ятеро) і закінчуючи двірниками та бомжами – духовний стан цих категорій – плачевний. Його святості Філарету це також відомо.


Повернутися від вигадок до Істини

Досить показовою є московська Церква в Україні — фарисейська, політична, ФСБ-шна, в якій істину важко знайти. Чим відрізняється від неї Українська «православна», яка зовсім недавно від неї від’єдналася? Тільки назвою, мовою служіння та тим, що вже не ФСБ-шна. А порядки та традиції — КОПІЯ !!! Особливо фарисейство, та відхилення від Істини (від того, що написано у слові Божому).

До отримання Томосу, все російське, а також і в Україні «православіє», фактично було сектою… Чи не так? Якраз у тому стані, в якому звинувачувалися «православними» ті, що називають себе: баптистами, адвентистами, євангелістами-п’ятидесятниками, свідками Єгови, мормонами… Не Євангельські назви! Яка між вами була різниця? Ніякої (за вашими ж мірками). Одним словом — самозванці. (з огляду на назви). Та і Томос не відіграє суттєвої ролі в служінні Богу. Це чисте адміністрування внутрішньо церковних фінансових справ. Істині ніякі Томоси не потрібні.


Відкрив Господь:

Навіть за «православними» канонами, російське «православ’я» без ТОМОСУ, є не чим іншим як СЕКТА.   

Знайдіть на цьому сайті роботу «Євангельські назви» в кінці роботи «Сенсація початку третього тисячоліття» і ви зрозумієте чому я так назвав усіх самозванцями. По їхніх назвах — не Євангельських.

Звертаюся до його святості Філарета:

    Мета мого листа до Вас у тому, щоби Ви, маючи досить велику публічну відомість, розвернули велику частину віруючих, які щиро вірять, але не навчені належним чином, у напрямку до життя по Іісусу Христу а не по традиціях, які вже дотлівають (щось подібне з обрядом у «православ’ї» можна прочитати у посланні Святого Апостола Павла до євреїв Гл. 9 і 10.


Настав час діяти по-новому

   Пора зробити сміливий крок у Господі, а не власними силами намагатися навести лад, інакше Україна буде продана повністю і в цьому буде немала провина усіх духовних людей, які не працювали належним чином у розповсюдженні істини. Не всякого роду вигадок, а істини. У цьому будуть відповідати перед Господом слави. Написано: «Де буде народ, там буде і священик». Ви це знаєте. Досить загравати з владою та законом. Поміняється влада і для справжніх священиків знову настануть часи скрутні і трагічні. У Новому завіті є відповідні застереження.

     Духовна сила залишилася єдиною, яка може спасти Україну і її маловірний народ. Вірю, що Господь відкриється і їм, тим, хто Його не шукає. Вони досягатимуть святості.

«Маловірні», тому що написано «І біси вірують і тріпочуть»…

Пора відокремитися від російської церкви духовно.

Якщо переглянути його святості Філарету, на цьому сайті, такі роботи як:

«Для тих, що вважаються православними», а також: «Церква-домовина в Україні», «Євангельські назви» та «Яка віра найправильніша», «Старий закон і Новий Заповіт», то можна побачити причини невігластва майже усіх, хрещених у «православній» церкві, де це невігластво передалося у спадок від російської церкви-домовини. Чи не так?


   Пора очищати церкву України від фарисейства, укоріненого віками.

     Мої роботи, то роботи навіяні Духом Святим (я хрещений Духом Святим), а також, створені і моїми зусиллями над собою. Я трудився! Думаю, якщо Ви з ними тільки ознайомитеся – ви це побачите.

    Нічого не міняю на протязі 27 років своєї віри у Бога згідно Євагелія.

Маю на увазі праці, які я Вам пересилав. Хіба що дрібні коригування своїх робіт, які розширюють духовний світогляд…

         Мир вам і благодать Господа нашого і Спасителя Іісуса Христа.

            03.01.2018 р.                                                  Раб Божий Михаїл.

          коригування 02.01.2019 р.

Мій сайт  myhayl.com.ua  Ваші коментарі прийму з радістю і розумінням, як від братів у Христі. 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

%d такие блоггеры, как: